Курага Індустріал узбекистан 1 кг
179 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- В наявності
- Код: 1321
- +380 (63) 244-00-62
Курага – найпопулярніший сухофрукт в Україні. Курагу вперше почали робити в Туреччині, де росте багато соковитих фруктів, а клімат жаркий та сухий. Для приготування кураги збирають злегка недозрілі абрикоси великих сортів, миють і видаляють кісточки. Підготовлені абрикоси укладають сушитися в тіні, щоб ультрафіолет не призвів до сильного потемніння кураги. Завдяки цьому курага може похвалитися приємним солодким смаком, насиченим помаранчевим кольором та відсутністю консервантів та барвників.
Курага відрізняється м'якою якістю та великою кількістю корисних речовин. Наприклад, у ній міститься багато вітамінів А, С, РР та вітаміни групи В. Цей набір вітамінів зміцнює імунітет та покращує самопочуття людини. У куразі знаходяться корисні для серця калій та магній, необхідне для синтезу гемоглобіну залізо та корисні для кісток кальцій та фосфор. У куразі дуже рідкісний кобальт, який потрібен для відновлення нервових клітин та покращення мозкової активності. Курага - досить поживний продукт, в 100 г 218 ккал і 50% - легкозасвоювані вуглеводи
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Абрикос |
Тип | Вагові |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 179 ₴/упаковка