Кошик
3395 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

вул. Грушевського 9/1, Бровари, Україна
Додати відгук

Рисове борошно 1 кг

119 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1428
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Рисове борошно  1 кг
Готово до відправкиРисове борошно 1 кг
119 ₴
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 Рисове борошно лідирує серед усіх зернових культур за змістом білку і крохмалю, а кількість смачних і поживних блюд, які можна з неї приготувати, тягне на цілую кулінарну книгу. Відсутність клейковини, насиченість вітамінами, мінералами, мікроелементами і корисні властивості рисового борошна перетворили її на постійний компонент блюд дитячого і дієтичного харчування. Цей продукт не є таким популярним, як пшениця і жито, тому не усі хазяйки знають, що приготувати з рисового борошна. Зазвичай вона використовується у виробництві овочевих і м'ясних консервів для дітей до року, що говорить про її корисність і диетичности. Рисове борошно додають до пшеничного борошна для отримання хрустких хлібців, булочок, печива і іншої випічки, яка відрізняється крихкістю і пористою текстурою. Якщо ви хочете, щоб вироби не ламалися і не були занадто сухими, слід додавати в тісто більше яєць і рідини і зберігати випічку в герметичному контейнері.

Іноді виникає питання, чим замінити рисове борошно у безглютеновых рецептах. В принципі замість рисового борошна можна узяти кукурудзяне, гречане, соєве і горохове борошно, але смак хлібобулочних і кондитерських виробів при цьому зміниться. Деякі хазяйки шукають рекомендації, як зробити рисове борошно в домашніх умовах, але без спеціального млина навряд чи вийде змолоти рис в порошок, тому ви отримаєте не борошно, а подрібнену крупу. Краще всього купувати готове рисове борошно, тим більше що зараз це не проблема. З рисового борошна роблять основу для роллов, фунчозу, пельмені, манти, млинці, екзотичні десерти, а також використовують її для паніровки риби і м'яса. Рисове борошно незамінне у виробництві м'ясного фаршу, ковбас, сосисок, сирків, йогуртів, майонезу, кетчупа, макаронів, морозива і згущеного молока. Продукція з рисового борошна - ідеальний вибір для тих, хто страждає печією, замками, діареєю і іншими розладами травлення

Основні
Вага1 кг
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет
Термін придатності12 міс
КультураРис
  • Ціна: 119 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner