Булгур крупа 500 г

42 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 1604
- +380 (63) 244-00-62
Булгур — це ніщо інше, як пшениця, зібрана в період молочної стиглості, висушена, очищена від висівок і подрібнена. За зовнішнім виглядом булгур схожий на кукурудзяну крупу, а під час варіння крупа збільшується в об'ємі втричі, що робить цей різновид каші дуже доступним і економним. Булгур — належить до круп, які легко засвоюються організмом і чудово перетравлюються, не обважнюючи стан, тому страви з булгуром часто трапляються в раціоні спортсменів. Особливо корисна ця крупа людям важких професій і тим, хто постійно пов'язаний із великими фізичними навантаженнями.
Як багато «заморських» продуктів, булгур погано приживається в нашій країні через те, що господині не знають, які страви можна приготувати з цією крупою. На Сході булгур є невіддільною частиною таких страв, як «долма» (спостереження, що нагадує голубці, з м'яса, булгуру та виноградного листя), салат «табуле». З булгуром також фарширують перець (використовуючи крупу замість рису). Здебільшого замість картоплі та рису до м'ясних і рибних страв можна подати булгур, це зробить їжу тільки смачнішою, кориснішою та простішою для засвоєння.
Калорийность приготовленого булгура становить 83 ккал на 100 грамів продукту: білки, г: 3.1, жири, г: 0.2, вуглеводи, г: 14.1.
Країна виробництва: Туреччина
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вага | 0.5 кг |
Вид крупи | Січка (дробленная крупа) |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 42 ₴