Чорна гімалайська сіль (кала намак) дрібного помелу 1 кг
159 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 2591
- +380 (63) 244-00-62
Чорна сіль — вид індійської вулканічної кам'яної солі. Добувають її в гірських регіонах Пакистану й Індії зазвичай на сернистих озерах або виходах сернистих джерел. Це природна неочищена сіль.
Хоча чорна сіль і називається чорною, вона має рожево-бурений колір завдяки своєму мінеральному складу. Чорна сіль багата мікроелементами й особливо з'єднаннями сірки, які покращують травлення. На смак вона менш солона, ніж біла сіль. У неї особливий мінеральний смак.
В Індії, крім добавки до їжі, її додають також у різні прохолодні напої. В Європі її переважно використовують для приготування салатів. Чорну сіль люблять вегетаріанці, особливо в тих стравах, де потрібна імітація яєчного смаку. Вона добре підходить до салатів із різних овочів і пряних трав, до салатів із сиру та бутербродів, страв із яєць.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 159 ₴