Борошно сочевиці червоної (сочевичне борошно) 1 кг
99 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1728
- +380 (63) 244-00-62
Борошно сочевиці червоної (сочевичне борошно)
Борошно червоної сочевиці готується методом Жерновоі обробки. Завдяки дбайливому перемелюванню без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і корисні властивості. Сочевиця знижує ризик ожиріння, діабету, серцевих захворювань, одночасно сприяючи здоровому кольору обличчя і волосся. Борошні характерний приємний, м'який смак. Продукт можна використовувати в чистому вигляді, але також змішувати з різними видами борошна.
Борошно сочевиці містить велику кількість вітамінів і позитивно впливає на організм. Клітковина, фолієва кислота і калій підтримують здоров'я серця. Клітковина пов'язана не тільки зі зменшенням частоти серцево-судинних захворювань, але і з більш повільним прогресуванням захворювання.
Борошно з сочевиці поповнить ваш раціон вітамінами, мінералами, а також білком, який може частково замінити м'ясо. Коли основне джерело насичених і транс-жирів в раціоні, замінюється їжею з високим вмістом клітковини, такої як сочевиця, ризик серцево-судинних захворювань значно зменшується.
Сочевиця містить в собі фолат, який має вирішальне значення для запобігання вродженим порушень. Було показано, що він знижує ймовірність передчасних пологів. Борошно може забезпечити майже 60% необхідної потреби фолієвої кислоти в день. Також, борошно сочевиці містить важливе речовина - селен, який запобігає запалення, покращує імунітет, і стимулює вироблення важливих клітин для протистояння онкологічних хвороб.
Застосування сочевичної борошна в кулінарії
Сочевична борошно - смачна і корисна альтернатива пшеничній муці. Продукт надає злегка горіховий смак вашим кулінарним стравам. Готуйте натуральну і безглютенову їжу. Борошно дуже низькокалорійна, що є важливим чинником для тих, хто стежить за вагою. Продукт підвищує почуття ситості і знижує апетит. Продукт допомагає зменшити загальне споживання калорій. Високий вміст клітковини в чечевиці налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту.
Ідеї для використання: мафіни, хліб, печиво, оладки, тісто, млинці. Також борошно можна додавати в супи, соуси і м'ясні страви. Сочевична борошно не є прямою заміною пшеничного борошна , тому її можна поєднувати з вівсяної , лляної , гречаної , спельтовой і багатьма іншими. Продукт покращує текстуру овочевих котлет і оладок. У випічці з приємним горіховим смаком сочевиці дуже добре поєднується шоколад. Готуйте смачно і корисно!
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пакет |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 99 ₴