Кероб сирий, світлий, не обсмажений. Плоди ріжкового дерева в порошку 1 кг
169 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 1751
- +380 (63) 244-00-62
Кероб сирий порошок
Ріжкове дерево не страждає на захворювання деревної губки, воно не схильне до хвороб, тому їх обприскують хімічними добривами.
Солодкий "кавовий" "какао" порошок Кероб добувають із сушених плодів (стручків) субтропічного вічнозеленого рослини сімейства бобові — ріжкового дерева.
Застосування Кероб:
1. випічка (торти, вафлі, тістечка тощо), пудинг,
2. домішка в кашу (для різноманітності смаку),
3. какао-напій, цукерки, морозиво тощо
4. для поповнення організму корисними речовинами
5. для виведення з організму токсинів
6. для всіх охочих побудувати та поліпшитися
7. для приготування сирорідного та/або вегетаріанського шоколаду
Корисні властивості та склад Кероб:
1. Кероб дуже багатий натуральними харчовими волокнами, що надають цілющий ефект на мікрофлору кишківника.
2. На відміну від какао-бобів, кероб солодк сам по собі та не вимагає під час приготування солодощів додавання рафінованого цукру!
3. Містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин.
Кероб на 8% складається з протеїну та містить вітаміни А, В, В2 і D.
У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію та магнію, а також містяться залізо, мідь, нікель, барій і марганець.
4. Неабияк знижує засвоєння надлишку холестерину під час щоденного приймання їжі.
Його гіпохолестеринова здатність удвічі сильніша, ніж в інших харчових волокон.
5. На відміну від кави та какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну та теобромину, які є в шоколаді та викликають звикання й алергію.
6. Кероба не має фенітиламіну, що викликає мігрень, і фромаміну, який, крім мігрені, викликає алергію.
7. Кероба не має щавлевої кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк. Ці мінерали (кальцій і цинк) потрібні для здорової шкіри. Наявність щавлевої кислоти в шоколаді може бути причиною прищів, які зазвичай з'являються в підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду.
8. Кероб містить великі вуглеводи (цукри) та дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатним поглинати воду та діяти як загусник.
9. Матеріали дубильної речовини Кероб зв'язують токсини, у такий спосіб дезактивуючи їх.
Звісно, кероб не панацея та лікарський препарат. Ті, хто любить і їдить шоколад, можуть перейти на кероб. У будь-якому кулінарному рецепті можна замінити порошок какао керобом.
Звичайно, кероб це не те саме, що й какао, але, рекомендуємо спробувати та ввести кероб у свій раціон! Користуйтеся для здоров'я й краси помітите вже за кілька тижнів.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Іспанія |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 169 ₴