Пророщені зерна вівса, пшениці, кукурудзи, ячменю Добра їжа 300 г
350 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 1788
- +380 (63) 244-00-62
Біологічна цінність продукту «Пророщені зерна» зумовлена високим вмістом вітамінів, мікро - і макроелементів, незамінних і замінних амінокислот, полісахаридів і ферментів, які поліпшують травлення, білків та вуглеводів.
У цьому продукті суміш пшениці, вівса, кукурудзи та ячменю не є випадковою, оскільки:
Пророслі зерна пшениці у порівнянні з іншими травами (овса, кукурудзи), багаті на вітаміни А, С, тому що вони корисні для онкологічних хворих; людей, схильних до простудних захворювань (туберкульоз, бронхіт); хворих на Рахіту, дистрофію, а також ефективно при лікуванні виразки шлунка та дванадцятиперстної кишки, екземи та інших захворювань.
На відміну від інших зернових культур, вітамінна активність кукурудзи набагато вища. Особливо важливим є те, що пророслі зерна кукурудзи містять велику кількість вітамінів групи В, а також вітаміну Е. Відмінна риса пророслих зерен кукурудзи є висока кількість факторів, що впливають на поділ клітин, а також на рослинні андрогени та естрогени (які збільшують фізичну працездатність, стимулюють потенцію, вирішують проблеми жіночих і чоловічих статевих органів);
Пророслі зерна вівса за вмістом макро - і мікроелементів займають перше місце серед злакових культур. Серед них є високий вміст калію, кальцію, магнію, заліза, міді та цинку.
Пророслі зерна ячменю цінні тим, що в них переважають низькомолекулярні білки, багаті на активні ферменти (малаза, протеаза, пероксидаза), а у складі макро - і мікроелементів ячмінь, що міститься в ячміні, займає провідне місце серед злакових культур. Білок, який входить до складу пророслих зерен пшениці, барана, кукурудзи та ячменю, містить усі незамінні амінокислоти (до 30% від загального вмісту білка), які є регулятором обміну процесів в організмі, що відіграє важливу роль у запобіганні ожиріння, атеросклерозу, цукрового діабету та багатьох інших захворювань.
Цей продукт не є лікувальним засобом у звичайному розумінні, його дія спрямована в більшій мірі, щоб відновити порушений метаболізм, нормалізувати всі функції організму і надати йому повний набір необхідних поживних речовин у найбільш доступній формі. Фахівці з здорового харчування рекомендують вживати « пророслі зерна» дорослих будь-якого віку, жінок під час вагітності і під час годування грудьми, а також дітей з 3-річного віку.
Давайте переглянемо деякі конкретні випадки, коли використання « пророщених зерен» дійсно необхідно:
Психіатура кишечника призводить до зниження навантаження на травну систему, щоб поліпшити травлення.
При хворобі серцево-судинної системи, щоб поліпшити обмінні процеси в серцевому м'язі.
У несприятливій імунній обстановці - для підвищення імунітету організму, як загальнофункціональний і тонізуючий засіб.
Щоб запобігти раковим захворюванням - як препарат з антиоксидантними властивостями, сприяє визнанню радіонуклідів.
Фізичні вправи, високі фізичні, емоційні та розумові навантаження для покращення працездатності.
Профілактика атеросклерозу - нівелює шкідливий ефект споживання продуктів з високим вмістом холестерину.
Коли молока недостатньо, жінки стимулюють лактацію.
Для поліпшення функції чоловічих статевих залоз - стимулює потенцію.
Під час жовтих доріг вона поліпшує секрецію жовтих.
При хворобі шлунка і кишечника - це заспокійлива дія на слизову оболонку.
При проблемах з нитками і мочоками, через легкий сечогінний ефект.
При залізодефіцитній анемії - підвищує вміст гемоглобіну в крові.
Виснаження нервової системи полегшує стрес.
У комплексній дієті при діабеті або ожиріння - висока біологічна цінність при низької калорійності продукту.
Під час харчової алергії очищує шлунково-кишений тракт, сприяє швидкому звільненню організму від алергенів.
Для поліпшення стану шкіри, нігтів і волосся.
Після сильних інфекційних хвороб, харчових отруєнь, антибіотиків, хіміотерапевтів, а також радіаційного опромінення.
За будь - яких порушеннях обмінних процесів в організмі, викликаних фізичними факторами або нераціональним харчуванням.
привілеї
Ефективність продукту « пророслі зерна» була підтверджена клінічними випробовуваннями Інституту педіатрії, акушерства і гінекології при Академії Наук України, висновок No 01-137.2003.
Продукт 100% природний, не має протипоказів, рекомендований для використання в дієтичному харчуванні.
склад продукту
Клінічні дослідження виявили, що продукт « пророслі зерна» має високу біологічну цінність, оскільки він містить
Вітаміни: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Хол, РР, С.
Мікроелементи: бор, молібден, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мед, фтор.
Макроелементи: калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
Незамінні амінокислоти: валін, ізолейцин, лейцин, мезин, метионін, Тріонін, Тріптофан, Фенілаланін.
Рекомендовано:
Дітям з 3-х років, Дорослий Усі вікові категорії, жінки під час вагітності, у післяпологовий період і в період лактації.
Прийом:
По одній столовій ложці щодня (або 1 стік), додавати в сік, воду, кефір, йогурт, каші і дри.
Протипоказів до застосування продукту не існує.
Основні | |
---|---|
Вага | 300 г |
Виробник | Чойс |
Країна виробник | Україна |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Форма випуску | Порошок |
- Ціна: 350 ₴