Курага Індустріал Узбекистан 500 г
95 ₴/упаковка
80,75 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 1999
- +380 (63) 244-00-62
Курага — найпопулярніший сухофрукт в Україні. Курагу вперше почали робити в Туреччині, де росте багато соковитих фруктів, а клімат спекотний і сухий. Для приготування кураги збирають трохи недозрілі абрикоси великих сортів, миють і видаляють з них кісточки. Підготовлені абрикоси укладають сушитися в тіні, щоб ультрафіолет не призводить до сильного потемніння кураги. Завдяки цьому курага може похвалитися приємним солодким смаком, насиченим жовтогарячим кольором і браком консервантів і барвників.
Курага вирізняється м'якістю та великою кількістю корисних речовин. Наприклад, у ній міститься багато вітамінів А, С, PP і вітаміни групи B. Цей набір вітамінів зміцнює імунітет і покращує самопочуття людини. У куразі містяться корисні для серця калій і магній, необхідна для синтезу гемоглобіну залізо та корисні для кісток кальцій і фосфор. У куразі дуже рідкісний кобальт, який потрібен для відновлення нервових клітин і поліпшення мозкової активності. Курага — досить поживний продукт, у 100 грамів 218 ккал і 50% — вуглеводи, що легко засвоюються.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Абрикос |
Тип | Вагові |
Вага | 500 г |
- Ціна: 80,75 ₴/упаковка