Кошик
4019 відгуків
вул. Грушевського 9/1, Бровари, Україна
Додати відгук

Зелена гречана крупа, необсмажена гречка 25 кг

1 699 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 2002
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Зелена гречана крупа, необсмажена гречка 25 кг
Готово до відправкиЗелена гречана крупа, необсмажена гречка 25 кг
1 699 ₴
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Зелена гречка, яка потрапляє до споживача прямо з поля. Гречана крупа багата на вітаміни Е і В, також до складу гречки входять кальцій, калій, залізо, фосфор, цинк, йод, марганець, клітковина. Усі вітаміни, що містяться в грінці, зберігаються в ній цілий рік. Вона містить 13% білка — це досить високий показник. Він якісний, досить легко засвоюється, прекрасно збалансований за складом амінокислот. Має низький глікемічний індекс. Тим, хто стежить за своєю вагою, живленням і рівнем цукру в крові, такий продукт підходить точно. Зелена гречка містить рутин. Він знижує артеріальний тиск, допомагає зміцнювати стінки судин і регулює роботу серцево-судинної системи.

Знижує рівень холестерину. Відомо, що холестеринові бляшки, відкладаючись на стінках судин, перешкоджають нормальному наступу крові до серця й мозку. Регулярно вживаючи зелений гречку, істотно знижується ризик інфаркту та інсульту.

Містить клітковину, яка так потрібна для гарної роботи шлунково-кишкового тракту. У складі гречки є тільки корисні жири. У кількісному вимірі в зеленій гречці жирів не багато всього приблизно 3 г, але вони дуже корисні. Омега-6 жирні кислоти омега-3 людський організм просто не виробляє, тому їх необхідно регулярно поповнювати в нашому організмі. А отримати їх можна тільки з їжею, і в цьому разі гречка цілком може стати таким джерелом корисних жирів.

Як проростити зелену гречку

Зазвичай її можна зварити, але користі від неї буде небагато. Найкращий спосіб вживання — це оживити грічку, тобто проростити її. Пророщена гречка вимагає трохи більше зусиль для приготування, але це того варте.

Отже, беремо зелену гречану крупу, насипаємо в глибоку миску та ретельно промиваємо. Далі заливаємо її водою й залишаємо на кілька годин у темному місці (це може бути звичайна кухонна тумбочка). Потім зливаємо воду та залишаємо в цій мисці пророщувані. Що 7-8 годин крупа потрібно промивати від створюваного слизу. Перші паростки з'являються дуже швидко. Не варто пророщувати дуже довго. Корисними вважаються зерна з паростками 0.3-0.5 см. А пророщену гречку можна тримати в холодильнику до 5 днів.

Як вживати пророщену гречку

Пророщену крупу можна їсти як самостійний продукт, але людині, до такої не звикла, навряд чи сподобається така страва. Тому краще гречку додавати до овочевих салатів або до смуги.

Гречану крупу можна назвати не просто корисною, але й найбезпечнішою. Під час вирощування гречки пестициди не використовуються, але навіть якщо зернові ростуть на добривах, то можна сміливо вживати зелену гречку в їжу — вона не накопичує шкідливих речовин і вважається однією з найчистіших в екологічному сенсі продуктів.

Енергетична цінність 100 грамів — 335 ккал:

білки 12,6 г, вуглеводи 63 г, жири 3,3 г.

Приготування: готується зелена гречка

приблизно 10-15 хвилин. Прекрасно поєднується як

гарнір для будь-яких страв. Має низький глікемічний індекс.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид крупиЯдриця (цільне зерно)
Термін придатності12 міс
УпаковкаПакет
Вага25 кг
  • Ціна: 1 699 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner