Борошно сочевичне (мука з червоної сочевиці) 25 кг
1 750 ₴
- Готово до відправки
- Код: 2143
- +380 (63) 244-00-62
Борошно сочевиці червоне (чергове борошно)
Борошно червоної сочевиці готується методом жорсткого оброблення. Завдяки дбайливому перемелюванню без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни та корисні властивості. Сочевиця знижує ризик ожиріння, діабету, серцевих захворювань, одночасно сприяючи здоровому кольору обличчя та волосся. Муке характерний приємний, м'який смак. Продукт можна використовувати в чистому вигляді, але також змішувати з різними видами борошна.
Борошно сочевиці містить велику кількість вітамінів і сприятливо впливає на організм. Клітковина, фолієва кислота та калій підтримують здоров'я серця. Клітковина зв'язана не тільки зі зменшенням частоти серцево-судинних захворювань, але й із повільнішим прогресуванням захворювання.
Борошно із сочевиці поповнить ваш раціон вітамінами, мінералами, а також білком, який може частково замінити м'ясо. Коли основне джерело насичених і трансжирів у раціоні, замінюється їжею з високим вмістом клітковини, як-от сочевиця, ризик серцево-судинних захворювань набагато зменшується.
Сочевиця містить фолат, який має вирішальне значення для запобігання вродженим порушенням. Було показано, що він знижує можливість передчасних пологів. Борошно може забезпечити приблизно 60% необхідної потреби фолієвої кислоти на день. Також борошно сочевиці містить важливу речовину — селен, який запобігає запаленню, покращує імунітет і стимулює вироблення важливих клітин для протистояння онкологічних хвороб.
Застосування сочевичного борошна в кулінарії
Сочевичне борошно — смачна та корисна альтернатива пшеничного борошна. Продукт надає злегка горіхового смаку вашим кулінарним стравам. Готуйте натуральну й безглютенову їжу. Борошно дуже низькокалорійне, що є важливим чинником для тих, хто стежить за вагою. Продукт підвищує відчуття ситості та знижує апетит. Продукт допомагає знизити загальне споживання калорій. Високий вміст клітковини в сочевиці налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту.
Ідеї для використання: мафіни, хліб, печиво, оладі, тісто, млинці. Також борошно можна додавати в супи, соуси та м'ясні страви. Сочевичне борошно не є прямою заміною пшеничного борошна, тому його можна поєднувати з вівсяною, лляною, гречаною, спельтовою й багатьма іншими. Продукт покращує текстуру овочевих котлет і оладок. У випічці з приємним горіховим смаком сочевиці дуже добре поєднується шоколад. Готуйте смачно та корисно!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Мішок |
Вага | 25 кг |
- Ціна: 1 750 ₴