Кокосове борошно Індонезія 500 г
99 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 2159
- +380 (63) 244-00-62
Кокосове борошно — це продукт, який отримують способом перемелювання кокосової стружки, і використовується переважно в кулінарії та кондитерській промисловості.Олена не алергена, не містить глютену та досить низьковуглеводна.
Опис
• Смачна альтернатива зерновому борошні
• Веганський продукт
• Мука дрібного помелу
• Органічний продукт
Кокосове борошно виробляється зі свіжих, стиглих органічних кокосів.
Після відділення багатої білої м'якоті кокоса від шкаралупи вручну ми подрібнюємо та пресуємо її, щоб зменшити вміст жиру та вологи, а потім подрібнюємо в дрібне борошно для отримання текстури, що схоже на пшеничне борошно. Не містить глютену рослинне джерело білка та клітковини, він чудовий у випічці та смузі.
Борошно кокосове має низький глікемічний індекс, не містить глютену, тому підходить для хворих на діабет, целіакію й може вживатися за надмірної ваги. Вона містить цінну лауринову жирну кислоту, що має противірусні, антибактеріальні властивості та є компонентом материнського молока. Кокосове борошно є джерелом високоякісного білка рослинного походження, тому може вживатися веганами для поповнення дефіциту цього з'єднання в організмі, сприяє кращому засвоєнню вітамінів і мінералів, містить харчові волокна, що стимулюють травлення.
Колір борошна з кокоса трохи світліший, ніж у пшеничної, аромат — приємний, класичний кокосовий. Продукт широко використовується для приготування низькокалорійних борошняних і кондитерських виробів, випічки без глютену. Кокосове борошно надає хлібобулочним виробам пишності та натуральної солодкості. У рецептурі необхідно враховувати, що її потрібно брати набагато менше, ніж зерновою, приблизно, 1/3 від об'єму звичайної. Через великий вміст клітковини кокосове борошно дуже гігроскопічне, тому в тісті потрібно збільшити кількість рідини на 1/3. Крім того, це борошно вимагає більше яєць для "склейки", чудове співвідношення: на кожні 30 г кокосового борошна йде 1 яйце або 3 столові ложки чіа. Кокосове борошно вимагає трохи менше часу для випікання, а замість сухих підсолоджувачів зручніші рідкі, наприклад, кленовий сироп або патока.
Основні | |
---|---|
Вага | 0.35 кг |
Країна виробник | Індонезія |
Упаковка | Пакет |
Термін придатності | 18 міс |
- Ціна: 99 ₴