Кероб Медиум, обсмажений. Плоди рожкового дерева в порошку 1 кг
169 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 2490
- +380 (63) 244-00-62
Кероб – темно-бурі та блискучі плоди, з солодкою м'якоттю та твердим насінням, є легким джерелом енергії. Він дуже нагадує какао, але плоди кероба набагато солодші. На вигляд кероб також схожий на какао-порошок, але з світлішим відтінком. Порошок кероба не містить теобромін та кофеїн, які викликають зайву збудливість та нервозність, але містяться у какао у великій кількості. Кероб практично не містить холестерину та жирів, він не викликає алергічних реакцій. Порошок кероба використовується для приготування цукерок, напоїв, паст, шоколадної глазурі, напоїв, молочних та соєвих коктейлів, молока, що згущує, плавлених сирків, печива. Середня обсмажування надає керобу темного кольору і шоколадної гіркуватості. Солодощі у такому продукті менше, ніж у сирому.
Дія:
здатний посилювати вироблення шлункового соку, жовчі та підвищувати апетит;
має слабкі сечогінні властивості, і дозволяє боротися з набряками;
знімає симптоми мігрени та гіпертонічного кризу;
нормалізує рівень цукру на крові;
кероб покращує травлення та знижує рівень холестерину в крові;
використовується для лікування діареї у дітей та дорослих; є профілактикою остеопорозу;
виводить шлаки та нормалізує обмін речовин.
Склад: плоди кероба середньої прожарки.
Спосіб застосування: використовується як замінник какао-порошку або тертого какао для приготування солодощів.
Виробник: Іспанія
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Іспанія |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 169 ₴