Кошик
2816 відгуків
ул. Грушевського 9/1, 07400, Бровари, Україна
Додати відгук

Кокосове борошно 25 кг

2 900 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 2076-1
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Кокосове борошно 25 кг
Готово до відправкиКокосове борошно 25 кг
2 900 ₴
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кокосове борошно — це продукт, який отримують способом перемелювання кокосової стружки, і використовується переважно в кулінарії та кондитерській промисловості.Олена не алергена, не містить глютену та досить низьковуглеводна.

Опис
 • Смачна альтернатива зерновому борошні
 • Веганський продукт
 • Мука дрібного помелу
Кокосове борошно виробляється зі свіжих, стиглих кокосів. 

Після відділення багатої білої м'якоті кокоса від шкаралупи вручну ми подрібнюємо та пресуємо її, щоб зменшити вміст жиру та вологи, а потім подрібнюємо в дрібне борошно для отримання текстури, що схоже на пшеничне борошно. Не містить глютену рослинне джерело білка та клітковини, він чудовий у випічці та смузі.
Борошно кокосове має низький глікемічний індекс, не містить глютену, тому підходить для хворих на діабет, целіакію й може вживатися за надмірної ваги.  Вона містить цінну лауринову жирну кислоту, що має противірусні, антибактеріальні властивості та є компонентом материнського молока. Кокосове борошно  є джерелом  високоякісного білка рослинного походження, тому може вживатися веганами для поповнення дефіциту цього з'єднання в організмі, сприяє кращому засвоєнню вітамінів і мінералів, містить харчові волокна, що стимулюють травлення.
Колір борошна з кокоса трохи світліший, ніж у пшеничної, аромат — приємний, класичний кокосовий. Продукт широко використовується для приготування низькокалорійних борошняних і кондитерських виробів, випічки без глютену. Кокосове борошно  надає хлібобулочним виробам пишності та натуральної солодкості. У рецептурі необхідно враховувати, що її потрібно брати набагато менше, ніж зерновою, приблизно, 1/3 від об'єму звичайної. Через великий вміст клітковини кокосове борошно дуже гігроскопічне, тому в тісті потрібно збільшити кількість рідини на 1/3. Крім того, це борошно вимагає більше яєць для "склейки", чудове співвідношення: на кожні 30 г кокосового борошна йде 1 яйце або 3 столові ложки чіа. Кокосове борошно вимагає трохи менше часу для випікання, а замість сухих підсолоджувачів зручніші рідкі, наприклад, кленовий сироп або патока.

Основні
Країна виробникУкраїна
Термін придатності18 міс
УпаковкаМішок
Вага25 кг
  • Ціна: 2 900 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner