Нутове борошно 25 кг
1 500 ₴
- Готово до відправки
- Код: 1426-1
- +380 (63) 244-00-62
Нутове борошно виготовляється способом подрібнення нуту (турецького гороха). Борошно є безглютеновою й дуже корисною. Нутове борошно має приємний горіховий смак. Найчастіше цей вид борошна використовується в індійській та італійській кухні.
Харчова цінність на 100 г.: білки-10,9 г жири-2,9 г; вуглеводи 66 г.
Енергетична цінність — 337 кКал.
Також нутове борошно є джерелом цинку, заліза, фосфору, магнію, калію, селену, вітамінів A, B6 і K.
Використання:
Нутове борошно використовують для приготування: млинців, оладок, котлет, омлету, печива, супів та ін. Крім кулінарії, використовується також у косметології.
Корисні властивості нутового борошна:
виводить токсини шлаки з організму, діє як сорбент, який позитивно впливає на роботу кишківника;
підвищує рівень заліза в крові, запобігає анемії. Він також може використовуватися додатково в лікуванні анемії
продукти з нуту знижують концентрацію «поганого» холестерину, який викликає атеросклероз, і в такий спосіб знижують кількість серцево-судинних захворювань;
калій, що міститься в нуті, знижує артеріальний тиск;
регулярне вживання цього продукту покращує стан нігтів, шкіри та волосся. З нутового борошна готують маски для шкіри.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Горох |
Ґатунок | Цільнозернові |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Мішок |
Вага | 25 кг |
- Ціна: 1 500 ₴