Висівки житні 300 г
23 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 2778
- +380 (63) 244-00-62
Житні дієтичні висівки виготовлені з елітних сортів жита й активовані способом пророщування з додавання паростка пророщеного зерна. Основною родзинкою наших житньних дієтичних висівок є наявність у них йоду, який є в легко засвоюваній для нашого організму формі! А дефіцит йоду — сережна проблема сучасної життєдіяльності людини! За даними ВООЗ, патологічні стани, пов'язані з дефіцитом йоду, займають 3 місця в списку 38 найпоширеніших неінфекційних захворювань людини. Треть населення Землі належить до так званої групи ризику розвитку йододефіцитних захворювань (Маменко М.Є., 2013). Йод — есенційний мікроелемент, основною фізіологічною функцією якого є участь у синтезі гормонів щитоподібної залози. Вони так само регулюють процеси росту, розвитку, диференціювання, обміну речовин у всіх органах і тканинах організму людини. Дефіцит йоду згубно позначається на розвитку дитини в критичні вікові періоди. Йодний дефіцит на 8-44% знижує пізнавальні функції в дошкільнят і на 11-38% у школярів. Вважається, що дефіцит йоду несе частку відповідальності та за так званий важкий вік у підлітків і може негативно впливатися на їх фізичне та статеве дозрівання (Курмачова Н.А., 2014; Скворців В.В. і соавт., 2017). У дорослому житті людини брак йоду в організмі може призвести до порушення репродуктивного здоров'я, погіршити когнітивну функцію, призвести до емоційних розладів: дратівливості, погіршення настрою, сонливості, слабкості тощо. У літньому віці симптоми дефіциту йоду можуть списуватися на нормальний процес старіння. Найчастіше в цьому віці зазначають неврологічні порушення, психічні розлади, зокрема депресію, порушення поведінки та когнітивної функції. Йододефіцит зумовлює зниження інтелектуального потенціалу всього населення, що проживає в зоні йодної недостатності. Рівень IQ у населення, що проживає в регіонах із йодною недостатністю, на 15-20% нижчий, ніж у регіонах без дефіциту йоду (Корзун В.Н. та співт., 2011). Рекомендується вживати в поєднанні з вівсяними, пшеничними висівками та натуральним йогуртом. Щодня намагайтеся на сніданок з'їдати 21 г клітковини (дві столові ложки висівок) Це кількість, необхідна для підтримання внутрішнього балансу та стимуляції корисних бактерій у кишківнику.
Рекомендується вживати в поєднанні з вівсяними, пшеничними висівками та натуральним йогуртом.
Щодня намагайтеся на сніданок з'їдати 21 г клітковини (дві столові ложки висівок)
Це кількість, необхідна для підтримки внутрішнього балансу та стимуляції корисних бактерій у кишківнику.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів. Номер партії збігається з датою фасування.
Термін зберігання — 12 місяців. Дата фасування вказана на пакованні
Країна походження: Україна
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Жито |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 23 ₴