Висівки з насіння гарбуза (клітковина) 300 г

35 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 3050
- +380 (63) 244-00-62
Висівки з насіння гарбуза (клітковина) рекомендовано використовувати як фізіологічно-активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну і рівня холестерину в крові, для покращення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної і нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини.
Людям з надмірною вагою, вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води.
СКЛАД: висівки зі знежиреного насіння гарбуза
Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність(калорійність) – 380 ккал/1590 к Дж
Білки – 42÷43 г
Вуглеводи – 15÷16 г
Жири – 6÷7 г
Клітковина – 29÷33 г
Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.
Застосування:
для очищення організму вживати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 стакан рідини);
корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування;
для вживання щоденно як замінник хліба.
СТРОК ПРИДАТНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення
Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0-8 °С.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 300 г |
Основні | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 35 ₴