Клітковина з плодів розторопші 300 г
35 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 3053-1
- +380 (63) 244-00-62
Клітковину з плодів розторопші використовують при хворобах серця, дистрофії міокарда, задишки по 1 столовій ложці 3 десь у день разом із їжею.
Борошно розторопші застосовують при коліті, геморої та хворобах селезінки. Вона особливо ефективна при виразці шлунка, так як завдяки наявним в ній жирним кислотам вона має протизапальні та гоячі властивості.
Допомога при алкоголізмі та наркозалежності
Також макуху насіння розторопші приймають при комплексному лікуванні алкогольної та тютюнопаління. Борошно розторопші дуже ефективно очищає організм від шлаків і шкідливих речовин, що накопичилися. З цієї ж причини регулярно вживати 1 чайну ложку борошна розторопші перед кожним їдою рекомендують людям, які проживають в екологічно несприятливих районах або людям, зайнятим на шкідливому виробництві.
Струнка фігура без дієт
Ні для кого не секрет, що вугри, висипання, неприємний запах тіла, несвіже дихання, зайва вага – це проблеми, що виникають через неправильну роботу печінки та жовчного міхура. Нормалізує роботу цих органів, борошно розторопші покращує стан шкіри, запобігає відкладенню зайвих кілограмів, а також розщеплює вже накопичені жири. 1 столова ложка борошна розторопші 2-3 рази на день, розведена у воді, здатна впоратися з проблемами надмірної ваги.
При проблемах шлунково-кишкового тракту для нормалізації перистальтики кишечника та очищення організму від токсинів приймають 1 столову ложку борошна розторопші, розведену 100-150 г йогурту або кефіру замість сніданку. Тривалість курсу – місяць. При прийомі суміші обов'язково випивати щонайменше 2 літрів води щодня.
Клітковина розторопші містять каротиноїди, вітаміни групи B, а також вітаміни Е та D, мінерали магній, марганець, цинк, селен, хром та мідь. Ці мікроелементи та вітаміни необхідні для злагодженої роботи зорового апарату. 2-3 чайні ложки макухи розторопші покривають денну потребу у цих речовинах.
Клітковину з плодів розторопші приймають для профілактики як біологічно активну добавку до їжі: 1 ч. л. 3 десь у день під час їжі, запиваючи водою. Як частина загальнозміцнювального лікувального комплексу – 1 ст. л. 3-4 десь у день, запитайте теплою водою.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 300 г |
- Ціна: 35 ₴