Сухе молоко незбиране 26% жирн. гранульоване 1 кг
200 ₴
176 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 1750-1
- +380 (63) 244-00-62
Сухе молоко 26% гранульоване — широковідомий харчовий продукт — це сирий білий порошок, який отримують з висушування нормалізованого коров’ячого молока.
Зазвичай розводиться в теплій воде і використовується в якості напою, при цьому зберігає багато корисних властивостей свіжого пастеризовано молока. Повноцінне застосування кулінарії.
Корисні властивості і застосування:
Порівняно з звичайним молоком сухе молоко має тривалий термін зберігання, що є його основною перевагою.
Молоко сухе також корисне, як свіже. Всі цінні амінокислоти, розчинені вітаміни, При його виробництві зберігаються. У такому молоці багато корисних мінералів і більше десятка корисних мікроелементів.
Сухе молоко містить багато жирів у своєму складі. З огляду на це його застосовують у рецепті приготування шоколаду, а також для виготовлення деяких цукерок.
У цілому цей продукт широко використовують у харчовій промисловості, як - от каш, кондитерські вироби, згущенки, йогурту, морозива, а також для приготування м’ясних виробів та напоїв.
Це основний інгредієнт дитячого харчування. Спортсмени використовують замість білка, тваринника для викармінювання молодняка.
Як правильно розводити сухе молоко?
Порошок розводиться теплою кип'яченою водою (45-60 °С), причому вода вливається поступово. Постійно помішуйте суміш, щоб не було комків. Одна склянка молока (200 мл) вимагає п’яти чайних ложок (25 г) сухого молока. Розведене молоко має трохи настоятися, щоб зник присмак водянистості. Розведене молоко можна кип’ятити і навіть виготовляти з нього кисломолочні продукти.
Умови зберігання: зберігати у сухому місці при температурі не більше 25 градусів C і відносна вологість не перевищує 85%.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Жирність | 26 % |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 176 ₴