Низьковуглеводна безглютенова універсальна суміш для випікання ТМ "Кето Кекс" 250 г
245 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Немає в наявності
- Код: 4049
- +380 (63) 244-00-62
Низьковуглеводна безглютенова суміш для випікання кето-панкейків та вафель, 250 гр. (2,7 гр. вуглеводів на 100 гр. суміші)
Об'єм в упаковці: 250 гр.
КБЖВ на 100 гр. сухої суміші:
290,7 калорії
54 гр. білка
7,1 гр. жирів
2,7 гр. вуглеводів
Склад суміші:протеїн білка сироваткового 80%, альбумін, сухий яєчний порошок, псилліум, ксантанова камедь, безглютеновий пекарський порошок, еритритол, стевія. РЕЦЕПТИ: ПАНКЕЙКИ ТА М'ЯКІ БЕЛЬГІЙСЬКІ ВАФЛІ КЕТОрецепт на 1/2 суміші: 125 гр. суміші 2 яйця 75 гр. сметани жирності від 25% Високобілковий рецепт на 1/2 суміші: 125 гр. суміші 2 яйця 50 мл кефіру 1% жирності Послідовність приготування: збити міксером рідкі інгредієнти, додати суміш, збити до однорідної консистенції. Тісто залишаємо відпочити на 5 хвилин. Панкейки випікати на сковороді з антипригарним покриттям: як тільки з'являються бульбашки - перевернути на інший бік. Вафлі випікати у вафельниці до готовності залежно від потужності конкретної моделі пристрою. КЕКСИ І БІСКВІТ КЕТОрецепт на 1/2 суміші: 125 гр. суміші 2 яйця масло гхи 50 гр (заздалегідь розтоплене до рідкого стану, але не гаряче) Високобілковий рецепт на 1/2 суміші: 125 гр. суміші 2 яйця 20-30 мл кефіру, йогурту або сметани Послідовність приготування: збити міксером рідкі інгредієнти, додати суміш, збити до однорідної консистенції. Тісто залишаємо відпочити на 5 хвилин. Розкласти тісто у форми для кексів/бісквіта на половину висоти форми. Випікати в духовці за температури 170 градусів 20-25 хвилин. Бісквіт можна приготувати в мультиварці в режимі "випічка" протягом 30-35 хвилин. Смачного!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 245 ₴