Курага натуральна Узбекистан 200 г
69 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 4381-1
- +380 (63) 244-00-62
Курага за вмістом вітамінів неабияк поступається свіжим плодам абрикоси, але складом мікро- та макроелементів стоїть на сходинку вище. До неї входять вітаміни: А, В1,
В2, С, РР; мінерали: калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо; клітковина,
жирні й органічні кислоти
Дієтологи радять щодня вживати курагу (4-5 шт.) в осінньо-весняний період.
для поповнення корисних речовин в організмі, профілактики анемії, захворювань
очей, ШКТ, серцево-судинної системи, тромбофлебіту й атеросклерозу.
Регулярне вживання кураги нормалізує гормональний баланс, виводить поганий холестерин, запобігаючи виникненню інфаркту та інсульту, покращує загальний стан хворих на діабет, порушенням роботи щитоподібної залози та нирок.
Деякі речовини кураги здатні пригнічувати ріст ракових клітин.
З лікувальнішою метою курагу необхідно вживати в комплексі з іншими сухофруктами
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Абрикос |
Вага | 200 г |
- Ціна: 69 ₴/упаковка