Кошик
3545 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

вул. Грушевського 9/1, Бровари, Україна
Додати відгук

Вершки натуральні Mlekovita 36%, 500 мл

169 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 4397
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Вершки натуральні Mlekovita 36%, 500 мл
Готово до відправкиВершки натуральні Mlekovita 36%, 500 мл
169 ₴
+380 (96) 384-33-02
Менеджер
  • +380 (63) 244-00-62
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Склад: вершки, молочні білки, стабілізатор.

Перед відкриттям добре збовтати.

Перед вживанням вершки повинні бути охолодженими до 6-8°С протягом 12 годин.

Зберігати при температурі не нижче 25С.

Після відкриття зберігати у холодному місці трохи більше 48 годин.

Що таке UHT-обробка? Це скорочення розшифровується як ультрависокотемпературна обробка.
UHT - обробка - це спосіб стерилізації їжі шляхом підвищення її температури до дуже високих значень (135-150°C) на надзвичайно короткий час (1-4 секунди). Подібна обробка дозволяє збільшити термін зберігання та покращити умови зберігання харчових продуктів.

Сире молоко зазвичай можна зберігати не довше тижня, і то лише при ретельному дотриманні умов охолодження за температури 2,2-3,3°C. І все одно молоко є основним джерелом хвороб харчового походження.

Пастеризоване молоко значно перевищує сире як за тривалістю зберігання, і по харчової безпеки. Термічна обробка молока при температурі 71,7°C протягом 15-20 секунд дозволяє знищити більшу частину бактерій, що містяться в ньому. Пастеризоване молоко може зберігати свіжість протягом 2-3 тижнів. Тим не менш, у процесі доставки та зберігання таке молоко також має утримуватися виключно у холодильниках. Крім цього, за кілька тижнів суперечки, не знищені при пастеризації, знижують якість цього молока.

У процесі UHT-обробки молоко піддається впливу високої температури лише протягом однієї секунди. Але навіть цього достатньо для знищення суперечок, що залишилися в молоці. Якщо таке молоко правильно запакувати, воно може залишатися свіжим протягом декількох місяців.

Так само важливо й те, що молоко після UHT-обробки не потребує охолодження, тобто. може перевозитися та зберігатися без холодильників, поки упаковка не розкрита.

 

Основні
Країна виробникПольща
Жирність36 %
Вага500 г
УпаковкаКартонний пакет
  • Ціна: 169 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner