Іван-чай ферментований великолистовий 50 г
89 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 4956
- +380 (63) 244-00-62
Іван-чай ферментований великолистовий середньої ферментації, висока якість. Дуже ароматний і смачний.
Іван-чай або кипіней вузьколиста — рослина, в назві якої вже кажуть, що з неї готують напій. З листя іван-чаю, за допомогою ферментації роблять ферментований напій.
Ферментований Іван-чай (копорський чай) має дивовижний, трохи терпкий смак із запашним квітково-трав'яним ароматом і приносить величезну користь і бадьорість тілу.
У разі регулярного вживання копорського чаю, що містить у своєму складі такі важливі елементи, як залізо, марганець, мідь, нікель і титан, неабияк підвищується тонус людського організму.
Крім того, він дуже позитивно впливає і на працездатність людини.
Спосіб приготування ферментованого іван-чаю:
-
Засипати чай із розрахунку 1 чайна ложка на 100 мл. окропу.
-
Настоювати не менш ніж 15 хвилин.
-
Рекомендується неодноразово заварювати для повної витяжки з чаю всіх його корисних речовин.
Протипоказання
Іван-чай ферментований протипоказаний лише в разі гіперчутливості до будь-яких речовин рослини. Не треба пити копорський чай тим, у кого підвищена згортання крові, тромбофлебіт, варикоз. Не приймають кипей із седативними і медикаментами, що жарознижують
Не є лікарським засобом. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем або фітотерапевтом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Трав'яний чай |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
- Ціна: 89 ₴