Борошно м'яких сортів пшениці Molino Grassi Manitoba 1 кг

165 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Код: 5684
- +380 (63) 244-00-62
Борошно пшеничне Molino Grassi Pizza e Focaccia використовується переважно для виготовлення високоякісних борошняних виробів, тому що має чудові хлібопекарські якості. Головними особливостями готової випічки з цього вищого ґатунку є дрібна пористість та гарний обсяг. Найпопулярніший у всій земній кулі продукт, який використовується для створення багатьох кулінарних шедеврів у більшості національних кухонь світу. Італійське борошно відрізняється своїми високими харчовими якостями та універсальними властивостями. Дрібно перебиті зерна пшениці, вирощеної в умовах м'якого клімату Італії, здатні надати пишноті та легкості улюбленій домашній випічці.
Борошно з м'якого сорту пшениці вищої якості містить достатньо потрібних для правильного харчування білків, жирів і вуглеводів. Крім того, продукт є чудовим джерелом клітковини.
Борошно Pizza e Focaccia - ідеальний інгредієнт для створення найсмачнішої італійської піци, традиційних пшеничних паличок, фокачо та неперевершеного пишного домашнього хліба. Крім приготування тіста, продукт використовується в соусах та борошняних заправках.
Енергетична цінність 100 г продукту: 338 ккал/ 1433 кДж.
Основні | |
---|---|
Виробник | Molino Grassi |
Країна виробник | Італія |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 г |
- Ціна: 165 ₴